Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Η συνάντηση τεσσάρων σε γνώριμο περιβάλλον έγινε την Κυριακή στο Πλουμί



Την Κυριακή είχαμε άλλο ένα γλέντι στο Πλουμί.
Ο Γιάννης Δερμιτζάκης στο ούτι, ο Θύμιος Μπαρδαμάσκος στην κιθάρα και τη φωνή, η Ελεάννα Παπανικολοπούλου στα κρουστά και τη φωνή και ο Θέμης Πολυζωάκης στο βιολί και τη φωνή, συναντήθηκαν στο Πλουμί, και έπαιξαν μουσική για όλους εμάς.
Παραδοσιακά, αλλά και μουσική της ανατολικής Μεσογείου, ρεμπέτικα και όχι μόνο, γέμισαν με ήχους το χώρο από νωρίς το απόγευμα, και έδεσαν τους τέσσερις μουσικούς,που έπαιξαν μπροστά στο παντοπωλείο, με το κοινό, που καθόταν αμφιθεατρικά γύρω τους. Έχουμε μιλήσει ξανά για τους μουσικούς αυτούς, οφείλουμε να πούμε ότι η συνάντησή τους την Κυριακή το απόγευμα έδειχνε σαν κάτι εντελώς φυσιολογικό και δεμένο.
Δυνατές στιγμές σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, χοροί και χαμόγελα, σε μιά πρώτη συνάντηση και των τεσσάρων ταυτόχρονα, σε ένα γνώριμο ωστόσο περιβάλλον και για τους τέσσερις αλλά και για εμάς.
Κατά τα άλλα, μεζέδες, τραπεζάκια, πιατάκια, παρέες, γνωριμίες, κόσμος όλων των ηλικιών, σε ένα Πλουμί που ζεσταινόταν όλο και περισσότερο, γέμιζε και ξαναγέμιζε, στο κέντρο των όλο και πιο χειμωνιάτικων Αρχανών.
Τα κυριακάτικα γλέντια στο Πλουμί ήρθαν για να μείνουν και αποτελούν σταθερό ραντεβού όλων μας μέσα στην εβδομάδα.Πάμε για το επόμενο.
μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές από το γλέντι της Κυριακής στο άλμπουμ εδώ.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου