Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

το 2015 αρχίζει ....στο Πλουμί




 

Το 2015 αρχίζει στο Πλουμί.
Οι πρώτες τέσσερις ημέρες του χρόνου, δε θα μπορούσαν παρά να είναι γεμάτες.
Και εξηγούμαστε.
Σήμερα, Πέμπτη 1 Ιανουαρίου, το Πλουμί ξεκινάει τη χρονιά από τις 17:30, στις βροχερές και παγωμένες Αρχάνες με ζεστό τσάι, καφέ και όχι μόνο, με μεζέδες και εορταστικό κλίμα. Προχωρώντας προς το βράδυ, ο Ερμής και ο Σωκράτης με τις κιθάρες και την παρέα τους, μας κάνουν ποδαρικό με επιλογές, διασκευές σε παραδοσιακά κομμάτια από Κρήτη, Ήπειρο ,Κύπρο,Μικρά Ασία και άλλα μέρη της Ελλάδας καθώς επίσης ρεμπέτικους και μπλουζορεμπέτικους πειραματισμους, σε μια πολλά υποσχόμενη και παρεΐστικη βραδιά.

Αύριο Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, το Πλουμί ανοίγει κανονικά από το πρωί. Όσο αφορά στο βράδυ, στις 21:30 υποδεχόμαστε το Γιώργη Μανωλάκη και το Γιώργη Σταυρακάκη (Νιδιώτη), ένα δίδυμο που δε χρειάζεται πολλές συστάσεις,σε ένα πολυαναμενόμενο ρεσιτάλ...για λαούτα και όχι μόνο, σε μία μοναδική και ξεχωριστή συνάντηση... κάτω από το παραθυρόφυλλο.

Δε θα μπορούσαμε παρά στην πρώτη Κυριακή του χρόνου, στις 4 Ιανουαρίου, να ξεκινήσουμε με το καθιερωμένο γλέντι. Αυτή τη φορά, υποδεχόμαστε τρεις πολύ αγαπητούς μας μουσικούς, το Γιάννη Παξιμαδάκη, το Σωτήρη Αλεξάκη και το Στέφανο Κουρουπάκη, ή αλλιώς τους TRIO λέ, σε ένα γλέντι χωρίς προηγούμενο, με ένα μουσικό σύνολο χωρίς όρια. Μπουζούκι, κιθάρα και κόντραμπάσο, μαζί με τις φωνές αλλά και με το ταλέντο και τη φαντασία των παιδιών (στην οποία έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές και από εδώ), σε συνδυασμό με το μοναδικό κλίμα του Πλουμιού τις Κυριακές, μόνο ανυπομονησία μπορεί να μας προκαλεί για να ζήσουμε όλοι μαζί και αυτή την Κυριακή.

Μείνετε συντονισμένοι. Στο Πλουμί το 2015 ξεκινάει δυναμικά, ενώ αναμένονται και νέες εκπλήξεις για τη συνέχεια. 

Καλή χρονιά και τα λέμε από κοντα.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου