Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Για το Σάββατο που πέρασε στο Πλουμί



Η αλήθεια είναι ότι όσο κι αν λέμε ότι το Πλουμί είναι ένας χώρος χωρίς ταβάνι σε όσα προσδοκούμε να ζήσουμε σε αυτόν, όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο, από τη μία ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες μας από κάθε άποψη, από τη μία μας χάρισαν για μία ακόμα φορά μοναδικές στιγμές, με κάθε τρόπο.
Μιλάμε φυσικά για τη συναυλία δύο πολύ αγαπημένων μας παιδιών, του Γιώργου Μαυρομανωλάκη και του Δημήτρη Στεφανάκη, η οποία είχε ανακοινωθεί από την αρχή της περασμένης εβδομάδας και όσα τελικά έγιναν.
Το Σάββατο και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παιδιών, καταλήξαμε στο ότι λόγω μικρών προβλημάτων υγείας, δε θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της συναυλίας.
Ενώ λοιπόν οι διεργασίες και οι συνεννοήσεις έδιναν και έπαιρναν και η πιθανότητα για την ακύρωση της συναυλίας όλο και μεγάλωνε (προφανώς και η υγεία είναι πάνω από όλα) και η σχετική ανακοίνωση ήταν σχεδόν έτοιμη, τόσο με τη βοήθεια και των ίδιων των παιδιών, αμέσως σχεδόν βρέθηκε εναλλακτική, για την πραγματοποίηση τελικά της βραδιάς.

Τρία εξίσου αγαπημένα μας παιδιά, ο Μηνάς Μπαμπάτσης, ο Κωστής Μακάκης, αλλά και ο Άρης Κορνελάκης, ευχαρίστως προθυμοποιήθηκαν, συντονίστηκαν και βρέθηκαν στο Πλουμί, παρά το τελευταίο της στιγμής και παρά ότι έπαιζαν για πρώτη (ή σχεδόν για πρώτη φορά).
Η βραδιά άρχισε κανονικά γύρω στις 21:00, με τους τρεις μουσικούς να μας χαρίζουν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό, σε μια βραδιά εντελώς παρεΐστικη και γνήσια, με πολλές δυνατές στιγμές για όσους βρέθηκαν τελικά στο Πλουμί. Τραγούδια, χοροί, καταθέσεις ψυχής σε όλους τους συνδυασμούς και κυρίως χαμόγελα, γέμισαν το Πλουμί, σε μία επεισοδιακή βραδιά με τελικά αίσιο τέλος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από μεριά μας το Δημήτρη και το Γιώργο, που μέχρι τελευταία στιγμή προσπάθησαν να κάνουν ό,τι μπορούσαν, έτσι ώστε να παίξουν τελικά στο Πλουμί, καθώς και για τη βοήθειά τους σε όσα ακολούθησαν.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους τρεις πολύ καλούς μας φίλους, Μηνά,Κωστή και Άρη, για την άμεση ανταπόκρισή τους, καθώς και για την απίστευτη βραδιά που μας χάρισαν.
Και οι πέντε κατά τη γνώμη μας απέδειξαν περίτρανα ότι το Πλουμί, δεν είναι απλά ένας μουσικός φιλόξενος χώρος, αλλά είναι ένας χώρος που ήδη από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του αποτελεί το σπίτι πολλών διαφορετικών ανθρώπων, και φιλοδοξεί να γίνει το σπίτι ακόμα περισσότερων.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρέθηκαν στο Πλουμί το Σάββατο το βράδυ, παρά τις ανατροπές και πέρασαν καλά μαζί μας, αποδεικνύοντας περίπου αυτό που είπαμε παραπάνω και από τη δική τους πλευρά.

Τέλος, θέλουμε να υπενθυμίσουμε για μία ακόμα φορά, ότι ανεξαρτήτως προγραμμάτων, ακριβώς λόγω όσων είπαμε παραπάνω, το Πλουμί παραμένει πάντα φιλόξενο για έκτακτα γεγονότα, παρέες, μουσικές και γενικότερα για όσους ανθρώπους θέλουν να εκφραστούν μέσα από αυτό το χώρο (εντός φυσικά των ωραρίων βεβαίως βεβαίως).

Τα καλύτερα έρχονται μπροστά μας.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου