Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοίνωση για την αποψινή βραδιά στο Πλουμί






Τσικνοπέμπτη σήμερα και όπως είναι ήδη γνωστό, στο Πλουμί έχουμε γλέντι. Ο Γιάννης Δερμιτζάκης με το ούτι, ο Θέμης Πολυζωάκης (βιολί,φωνή), η Ελεάννα Παπανικολοπούλου (κρουστά, φωνή) και ο Μάνος Τζανάκης (κιθάρα,φωνή), έρχονται στο Πλουμί, σε ένα κλασικό μεν γλέντι, με πολλές ωστόσο ιδιαιτερότητες.
Θέλουμε να πούμε με αφορμή την αποψινή βραδιά τα εξής:
Κατ'αρχήν, το γλέντι θα αρχίσει νωρίς το απόγευμα, όπως όλα τα γλέντια στο Πλουμί παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται για Κυριακή ή για ημέρα αργίας.
Η κουζίνα σήμερα θα περιλαμβάνει κλασικούς μεζέδες όπως πάντα, αλλά και κάποιες εκπλήξεις, σαφώς επιρεασμένες από την ημέρα και το πνεύμα της (δυστυχώς ή ευτυχώς ο καιρός καθόρισε σε μεγάλο βαθμό τα όποια σχέδια είχαμε για μια τέτοια ημέρα) καθώς και γλυκά, σε νέες και παλιές γεύσεις, όπως συμβαίνει τελευταία συχνά.
Όσο αφορά σε πιθανές κρατήσεις, μετά τις πρόσφατες εμπειρίες μας και όπως ήδη κάποιοι γνωρίζετε, αποφασίσαμε να μην κάνουμε , την ίδια στιγμή να κάνουμε τις μέγιστες δυνατές προσπάθειες για να χωρέσουμε όλοι, καθώς για εμάς το Πλουμί και ειδικά τα γλέντια του, δεν αποτελούν μια τυπική και απρόσωπη υπόθεση, παρά μια προσπάθεια να αποδείξουμε ότι μπορούμε όλοι μαζί, όσο περισσότεροι γίνεται, να γινόμαστε μια παρέα και να γλεντάμε, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον και ανυπομονόντας για την επόμενη φορά. Επομένως και όσο αφορά τη σημερινή βραδιά αλλά και γενικότερα, καλό θα ήταν για όσους έρθουν αφού έχει αρχίσει το γλέντι και θέλουν, να επικοινωνήσουμε στο τηλέφωνο ώστε να δούμε τη διαθεσιμότητα εκείνη τη στιγμή.
Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που αγκαλιάζετε το Πλουμί, τόσο στα γλέντια και στις μουσικές δραστηριότητες, αλλά και γενικότερα, όλο αυτόν τον καιρό, και ότι ανυπομονούμε να ακούσουμε την άποψη και τις προτάσεις σας, ώστε να περάσουμε ακόμα περισσότερες στιγμές μαζί.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου