Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Μια μικρή διακοπή πριν την Άνοιξη




Λίγες εβδομάδες πριν μπούμε στην άνοιξη και έχοντας όπως όλα δείχνουν έναν ακόμα χιονιά, τον τρίτο σε αυτό το βαρύ χειμώνα, αποφασίσαμε να προετοιμαστούμε από τώρα.
Το Πλουμί ξεκίνησε αυτό το ξέφρενο ταξίδι του πέρσι περίπου τέτοιο καιρό, με τις προετοιμασίες του χώρου μέχρι το τελικό άνοιγμα που πραγματοποιήθηκε τελικά λίγο πριν το καλοκαίρι και διασχίζοντας εποχες, καταστάσεις, ανθρώπους, στιγμές, απέδειξε αποδεικνύει και θα συνεχίσει να αποδεικνύει τις αστείρευτες δυνατότητες που μπορεί να δώσει η συνύπαρξη απλών ανθρώπων που μέσα από δυσκολίες μπορούν να προκαλέσουν ένα συνεχώς καλύτερο αποτέλεσμα.
Όλους αυτούς τους μήνες ζήσαμε πολλά, ωστόσο μείναμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε μαζί σας αυτό το δρόμο καθώς και να ανακαλύπτουμε τη συνέχειά του.
Γι αυτό το σκοπό κρίνουμε ότι χρειάζεται ένα μικρό διάλλειμα κάποιων ημερών, ώστε να προετοιματούν όσο καλύτερα γίνεται όλοι οι όροι αυτής της συνέχειας.
Στις επόμενες ημέρες λοιπόν το Πλουμί θα παραμείνει κλειστό μεν, ωστόσο γεμάτο από ένα σύνολο πρακτικών και μη εργασιών, προετοιμασιών, αλλαγών, σχεδίων, διορθώσεων,εκπλήξεων που θα προετοιμάζονται συνεχώς τόσο από όλους εμάς, αλλά και από ένα σύνολο ανθρώπων, παλιών και νέων φίλων, που πρόθυμα θα βοηθήσουν με ιδέες, αλλά και με την παρουσία τους σε αυτό το σκοπό και τους ευχαριστούμε γι αυτό.
Υποδεχόμαστε λοιπόν την άνοιξη σε ένα Πλουμί πιο οργανωμένο, πιο ζεστό για όλους εμάς, πιο πολυδιάστατο, πιο ανθρώπινο, πιο ιδιαίτερο, πιο γεμάτο, πιο χειροποίητο αλλα κυρίως πιο αποφασισμένο να θυμίσει τόσο σε εμάς όσο και σε εσάς το λόγο για τον οποίο φτιάχτηκε:
Να αγκαλιάσει δηλαδή με κάθε τρόπο το δικαίωμα όλων μας στο να εκφραστούμε, να συνεργαστούμε, να επιβιώσουμε, διατηρώντας και ξεδιπλώνοντας όχι κάτι παραπάνω από τα ταλέντα, τη δημιουργικότητα και τον ίδιο μας τον εαυτό.
Τις επόμενες ημέρες θα σας κρατάμε ενήμερους καθημερινά για όλα όσα πρόκειται να συμβούν. Ταυτόχρονα περιμένουμε όλες τις παρατηρήσεις, τις συμβουλές και τις ιδέες σας, τόσο από εδώ όσο και από κοντά, για ό,τι νομίζετε ότι θα κάνει το Πλουμί καλύτερο στι συνέχεια. Μείνετε συντονισμένοι στο Πλουμί.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου