Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Εν μέσω εργασιών, το Πλουμί παραμένει πιστό αυτή την εβδομάδα στο ραντεβού με τις δραστηριότητές τουΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι σήμερα Τετάρτη, παρά το γεγονός ότι το Πλουμί παραμένει προσωρινά κλειστό, οι σημερινές δραστηριότητες πρόκειται να πραγματοποιηθούν κανονικά. Οι πόρτες λοιπόν ανοίγουν σήμερα αποκλειστικά για μουσική προπαιδεία και φυσικά για χορό. Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα λοιπόν όπως και κάθε Τετάρτη ξεκινάμε στις 18:00 με 19:00 με τη μουσική προπαιδεία, τη μουσική ομάδα "Ορχήστρα Carl Orff" με την Κάλλια Σπυριδάκη, στο γνωστό παιχνίδι με τα ξυλόφωνα, τους ήχους, τα παιδιά και φυσικά την ομαδικότητα που προκαλεί χαμόγελα σε όσους πίνουν καφέ κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Συνεχίζουμε στις 19:30 με τους παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα με την Έφη Παγκάκη.Τα τραπέζια παραμερίζονται και ξεκινούν χοροί, κυκλωτικοί και μη, σε ένα ταξίδι από μέρος σε μέρος, από χορό σε χορό και από γνώση σε γνώση, ταυτόχρονα με μια κεφάτη παρέα που απολαμβάνει κάθε Τετάρτη όλη αυτή τη διαδικασία και διαρκώς διευρύνεται.


 0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

το κανάλι του project στο yt

επισκέψεις

Άδεια Creative Commons

"Πλουμί κρήτη" κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση.Επιμέλεια ακροβάτης.
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια
Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα