Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Οι προετοιμασίες εντείνονται στο Πλουμί. Μείνετε συντονισμένοι.





Μία εβδομαδα περίπου ολοκληρώνεται με το Πλουμί να είναι κλειστό και να προετοιμάζεται για την άνοιξη και για τη συνέχεια, όπως είχαμε προαναγγείλει.
Αποφασίσαμε σήμερα να μοιραστούμε τα νέα των πρώτων εργασιων και των προετοιμασιών που ολοένα και εντείνονται, οι οποίες λαμβάνουν χώρα τόσο στο χώρο του Πλουμιού όσο και εκτός αυτού.
Το Πλουμί ανακαινίζεται, καθαρίζεται και διορθώνεται, με βαψίματα, τριψίματα, στοκαρίσματα, επισκευές αλλά και εικαστικές παρεμβάσεις, που ήδη κάνουν το χώρο πιο λειτουργικό, πιο ζεστό και ακόμα πιο πολύ χειροποίητο. Κάποιες από αυτές ήδη έχουν ολοκληρωθεί, κάποιες άλλες θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες, παρά τις όποιες καιρικές και όχι μόνο αντιξοότητες, από όλους εμάς μα και από φίλους μας που έδωσαν φαιά ουσία, εργασία αλλά και διαθεσιμότητα και τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό. Ελπίζουμε μάλιστα μέσα από αυτή τη διαδικασία να έγινε το Πλουμί ακόμα περισσότερο και δικός τους χώρος.
Ταυτόχρονα, το μεγαλύτερο μέρος των προετοιμασιών περιλαμβάνει συζητήσεις και σκέψεις, καθώς και προετοιμασίες για μια σειρά από εκπλήξεις, που θα λαμβάνουν χώρα στο Πλουμί αλλά και και έξω από αυτό, και που αν μη τι άλλο, θα αγκαλιάσουν ή θα ανοίγουν το δρόμο για να αγκαλιάσουν ένα ακόμα μεγαλύτερο μέρος ανθρώπων, που καθημερινά θα σχετίζονται με αυτό που θέλουμε να είναι στην πραγματικότητα το Πλουμί: το σπίτι τους.
Λεπτομέρειες για αυτές τις εκπλήξεις, θα ακολουθήσουν με πολλούς τρόπους τις επόμενες ημέρες καθώς και με νέα ανακοίνωση. Μείνετε συντονισμένοι.
Για την ώρα, μπορείτε να δείτε ένα μέρος των εργασιών που πραγματοποιούνται στο Πλουμί, στο άλμπουμ που ακολουθεί εδώ.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου