Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Γιατί δεν πρέπει να χάσετε τη συλλογική κουζίνα αύριο στο Πλουμί




Λίγο πριν την ...ανάσταση, αφήνουμε πίσω μας το Μάρτη και σας καλούμε να βρεθούμε όλοι μαζί ξανά την Κυριακή που έρχεται στο Πλουμί.

Ένα μήνα πριν, όπως ανακοινώσαμε εδώ,μιλήσαμε για την Άνοιξη και για όσα πρόκειται να επακολουθήσουν στο πλουμί.

Ένα μήνα μετά, οι δραστηριότητες, που διεξάγονται σχεδόν καθημερινά στο Πλουμί κυριαρχούν και φέρνουν στο προσκήνιο ένα σύνολο από ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μας τις γνώσεις και την ψυχή τους καθώς και ένα ακόμα μεγαλύτερο σύνολο ανθρώπων που μπήκε στη διαδικασία να τις παρακολουθήσει, από κοντά ή και από μακριά, να μάθει, να γνωριστεί και να στηρίξει όλη αυτή την προσπάθεια με κάθε τρόπο, την ίδια στιγμή που νέες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες βρίσκονται ήδη στα σκαριά για τη συνέχεια.
Ένα μήνα μετά, έγινε από τη μεριά μας σαφές πως το Πλουμί είναι κάτι πολύ παραπάνω από τα επιμέρους πρόσωπά του, ή από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, και πως αξίζει να γίνει χώρος φιλοξενίας για όλους όσους θέλουν να εκφραστούν μέσα από αυτό.
Ένα μήνα μετά,αποδείχθηκε επίσης η δυνατότητα να περνάμε όλοι μαζί απογεύματα στο Πλουμί που θα διοργανώνουμε παρέα, όσο αφορά σε όσα όλα χρειάζονται, από τη μαγειρική μέχρι τη μουσική και όχι μόνο, όπως η συλλογική κουζίνα που διοργανώθηκε κάπου στα μέσα Μαρτίου.
Ένα μήνα μετά, βρισκόμαστε στο παραπέντε της δημοσιοποίησης νέων πρωτοβουλιών, που κινούνται πέρα από τα όρια του χώρου, και που φιλοδοξούν να δέσουν ακόμα περισσότερο τους δεσμούς μας στο επίπεδο της πληροφορίας αλλά και της δημιουργίας τόσο στο διαδίκτυο αλλά και όχι μόνο.
Ένα μήνα μετά, βρισκόμαστε μία εβδομάδα σχεδόν πριν την ανάσταση.
Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, αποφασίσαμε να σας καλέσουμε για άλλη μια φορά να τα κάνουμε όλα μαζί στο Πλουμί.

Οι πόρτες ανοίγουν λίγο πριν τις 16:00.

Ένα σύνολο από μουσικούς, παλιούς και νέους φίλους, ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας και θα περάσουν αύριο στο Πλουμί παίζοντας μαζί στον ίδιο χώρο γι αυτό το σκοπό.
Ταυτόχρονα, ένα σύνολο από ανθρώπους, μαγειρεύουν, ετοιμάζουν για το κοινό μας τραπέζι, για τη συλλογική κουζίνα.

Αυτοί αλλά και άλλοι τόσοι είναι οι λόγοι για να έρθει ,ή έστω για να περάσει κανείς αύριο από το Πλουμί. Φέρτε λοιπόν κι εσείς τις κατσαρόλες, τα όργανά σας αλλά κυρίως εσάς,τους φίλους και το κέφι σας.
Τα καλύτερα είναι ακριβώς μπροστά μας.










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου