Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Μια ημέρα γεμάτη δραστηριότητες, την Παρασκευή που πέρασε στο Πλουμί



Την Παρασκευή στο Πλουμί ζήσαμε μία ξεχωριστή ημέρα. Δύο δραστηριότητες, που είχαμε καιρό να δούμε, επέστρεψαν και γέμισαν το απόγευμά μας.
Μιλάμε φυσικά για το "Πλέξιμο κάλτσας με τέσσερις βελόνες" με την Ούτε Μουστακάκη που ήρθε στο Πλουμί γύρω στις 17:00 μετά από πολύ καιρό, σε νέα ημέρα και ώρα. Μάλλινα κουβάρια, νήματα και βελόνες στην άκρη του χώρου, και η κλασική παρέα, σε νέες δημιουργίες, που ξεπερνούν κατά πολύ πια την ίδια την κάλτσα και ανταποκρίνονται πιο πολύ στην εποχή.
Την ίδια περίπου στιγμή, είχαμε μία ακόμα δραστηριότητα που ανυπομονούσαμε να υποδεχτούμε ξανά η οποία ξεκίνησε γύρω στις 18:00 και κράτησε μέχρι τις 21:00: τη μουσική ομάδα με μικρασιάτικα και παραδοσιακά με το Στέλιο Κασσαπάκη. Ο κύκλος των μουσικών στήθηκε ξανά, και ταξιδέψαμε για μία ακόμα φορά στο μαγικό κόσμο που μας ανοίγει εδώ και πολλούς μήνες αυτή η δραστηριότητα, αυτόν της μουσικής, της γνώσης αλλά και της αναμέτρησης με τον εαυτό μας. Νέα κομμάτια λοιπόν, στο ίδιο ωστόσο ζεστό κλίμα, κάτι που για να πούμε την αλήθεια, νοσταλγούσαμε εδώ και καιρό.
Άλλη μία ημέρα λοιπόν που τουλάχιστο για το μήνα που έρχεται, γεμίζει ξανά με δραστηριότητες, ζήσαμε την Παρασκευή στο Πλουμί.
Ραντεβού λοιπόν την επόμενη εβδομάδα, ίδια ημέρα και ώρα.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου