Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Μια βραδιά με πολλές συγκινήσεις,την Παρασκευή που πέρασε στο Πλουμί



Την Παρασκευή που πέρασε η αλήθεια είναι ότι ζήσαμε πολλές συγκινήσεις.
Μιλάμε φυσικά για τρία πολύ αγαπημένα μας παιδιά τα οποία είχαμε να δούμε καιρό, το Μανώλη Μανουσάκη στο λαούτο, το Χάρη Παναγιωτάκη στη λύρα και τη Μαρίτζια Κατσούνα στα κρουστά.
Και εξηγούμαστε.
Πολλά μπορεί να πει κανείς για την επιτυχημένη βραδιά, για το ζεστό κλίμα, για τους χορούς, για τις αντιδράσεις του κοινού, για τις συναντήσεις, για τα χαμόγελα, για τους μεζέδες, για τις στιγμές, με άλλα λόγια για πράγματα που συμβαίνουν συχνά σε τέτοιες βραδιές στο Πλουμί.
Αυτό που εμείς ωστόσο θέλουμε επικεντρώσουμε στην ίδια τη μουσική.
Όπως είπαμε και νωρίτερα, είχαμε καιρό να δούμε τα παιδιά μαζί, παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί στο Πλουμί. Αυτό που έχουμε να πούμε για όσα ακούσαμε και ζήσαμε την Παρασκευή που πέρασε, είναι ότι τρία ταλαντούχα παιδιά, που ξέρουν να παίζουν μαζί και να μοιράζονται, να συνδιαλέγονται μέσα από το παίξιμό τους τόσο μεταξύ τους όσο και με το κοινό, να μαθαίνουν από την κάθε φορά και να βελτιώνονται στα παραπάνω συνεχώς,εμφανίστηκαν μπροστα μας, ή μάλλον ανάμεσά μας, και μοιράστηκαν ένα κομμάτι του εαυτού τους. Από όπου και να το πάρει κανείς, από τις επιλογές των τραγουδιών, από τον τρόπο που τραγούδησαν, από τον τρόπο που έπαιξαν αλλά και από τον τρόπο που επέμειναν να μοιραστούν κάποιες στιγμές μαζί μας, ήταν πολλοί οι λόγοι για να χαμογελάσει αλλά και να νοιώσει συγκίνηση.

Μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές από όσα ζήσαμε την Παρασκευή που πέρασε, στο άλμπουμ εδώ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου