Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Ταλέντο και ψυχή, το Σάββατο που πέρασε στο ΠλουμίΤο Σάββατο που πέρασε άλλη μία από τις μουσικές βραδιές εκτός κυριακής πραγματοποιήθηκε στο Πλουμί.
Για το Δημήτρη Στεφανάκη και το Γιώργο Μαυρομανωλάκη, δύο πολύ αγαπημένα μας παιδιά και μουσικούς που έχουμε φιλοξενήσει επανειλημμένα στο Πλουμί έχουμε μιλήσει και από εδώ πολλές φορές. Οι δυο τους συναντήθηκαν και μας παρουσίασαν μια ξεχωριστή βραδιά, με λύρα λαούτο και ούτι, με μια σειρά από παραδοσιακά αλλά και δικά τους κομμάτια. Όλα είχαν στηθεί κατά πως πρέπει από νωρίς, το κοινό και οι μουσικοί πιστοί στο ραντεβού τους γέμισαν σταδιακά το Πλουμί από τις 21:00 και όλα έμοιαζαν έτοιμα για να ξεκινήσουμε. Μια σειρά από συνθέσεις, γέμισαν για μία ακόμα φορά το χώρο μαζί με την ψυχή και το ταλέντο των παιδιών με το κοινό να ανταποκρίνεται και να συμμετέχει με χαρακτηριστικότερη στιγμή εκείνα τα κομμάτια που τραγούδήθηκαν από όλους σχεδόν στο χώρο.
Μία ακόμα συναυλιακή βραδιά στο Πλουμί, αντάξια των προσδοκιών μας, που συνέχισε τη γραμμή και το πνεύμα τέτοιων αντίστοιχων βραδιών που καθιερώνονται ξανά και θα συνεχίσουν όλο το καλοκαίρι.
Μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές από τη βραδιά του Σαββάτου στο άλμπουμ εδώ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

το κανάλι του project στο yt

επισκέψεις

Άδεια Creative Commons

"Πλουμί κρήτη" κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση.Επιμέλεια ακροβάτης.
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια
Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα