Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Το Πλουμί χορεύει στους ρυθμούς του Houdetsi festival. Ελάτε να χορέψουμε παρέα








Πιστοί στο ραντεβού μας με το Houdetsi festival, αλλά και με όλες τις δραστηριότητες του Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος, ανακοινώνουμε σήμερα ότι για το τετραήμερο 6 με 9 Αυγούστου, θα είμαστε εκεί με όλους τους τρόπους.
Πιο συγκεκριμένα, το Πλουμί θα συμμετέχει με πάγκο στη ζώνη φαγητού, με τη γνωστή μας νοοτροπία για την κουζίνα, την τροφή, αλλά και τη γνώση, με φαγητό και όχι μόνο, πάντα σεβόμενο τις αρχές και τους κανόνες της διοργάνωσης και ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την αξία τους.
Όπως είναι φυσικό το παραπάνω θα φέρει συνέπειες και στο ωράριο και σε όσα θα συμβαίνουν πίσω στις Αρχάνες γι αυτές τις ημέρες. Από το πρωί της Πέμπτης λοιπόν και μέχρι και την Κυριακή, το Πλουμί ανοίγει τις πόρτες του κανονικά από το πρωί, ενώ ταυτόχρονα εκεί θα πραγματοποιούνται όλες οι συνεννοήσεις και οι προετοιμασίες για να μετακομίζουμε όλοι μαζί προς το Χουδέτσι, κάπου αργά το μεσημέρι. Από εκεί και έπειτα ο χώρος θα παραμένει κλειστός και θα σας περιμένουμε όλους στο φεστιβάλ και στις τέσσερις ημέρες του. Από τη Δευτέρα και έπειτα το ωράριο θα επανέλθει στα κανονικά του.
Για το επόμενο τετραήμερο, το Πλουμί χορεύει στους ρυθμούς του φεστιβάλ, στους ρυθμούς της μουσικής. Ελάτε να χορέψουμε παρέα. Μείνετε συντονισμένοι.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου