Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Μία μαγική βραδιά την Τρίτη 8/9 στο Πλουμί







Η αφήγηση στο Πλουμί συνεχίζεται με ένα έκτακτο πλην όμως εντελώς αναμενόμενο βράδυ γεμάτο μουσική αλλά και πολλά πολλά συναισθήματα.
Ο Φάνης Καρούσος και ο Στέλιος Κασσαπάκης, δύο πολύ δικοί μας άνθρωποι, παλιοί φίλοι και εξαιρετικοί μουσικοί, ήταν πιστοί στο ραντεβού τους, το βράδυ της Τρίτης 8 Σεπτέμβρη, σε μια βραδιά που πέρα από τις πολλές μουσικές στιγμές, μύρισε από πριν οικειότητα, και φυσικά ανυπομονισία για όσα θα επακολουθούσαν.
Μία ξεχωριστή συνάντηση δύο ανθρώπων, με σαντούρι και ούτι, αλλά και νέυ, και κρουστά, και φωνές, και χαμόγελα, και συγκίνηση, προκάλεσε το βράδυ εκείνο ένα αποτέλεσμα πολύ παραπάνω από τα όρια μιας απλής συναυλίας, γλεντιού, ή γενικά βραδιάς με μουσική, από αυτές που συνηθίζονται στο Πλουμί τελευταία.
Πέρα από τις πολλές στιγμές που ακόμα θυμούνται όσοι βρέθηκαν στο χώρο, με τα εκφραστικά ταξίμια, τους ανεπανάληπτους συνδυασμούς, την απλότητα στη συνεργασία των οργάνων και το μουσικό διάλογο, η κυρίαρχη εικόνα που είχαμε μπροστά μας, είναι αυτή δύο ανθρώπων που γνωρίζονται καιρό, που είχαν να πουν και να μας πουν πολλά, και που χρησιμοποίησαν πολλά μέσα, τα βλέμματά τους, τα χαμόγελά τους και φυσικά το ταλέντο τους για να τα καταφέρουν.
Γύρω τους, για πολλή ώρα, και εκτιμώντας όλα αυτά που είχαν να πουν, μια σειρά από τυχερούς κατά τη γνώμη μας, μαζί και με εμάς φυσικά, που βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο χώρο και έγιναν μέρος αυτής της συνάντησης.
Μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές από το βράδυ της Τρίτης 8 Σεπτέμβρη στο άλμπουμ εδώ.
Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη φοβερή ομολογουμένως βραδιά, στα βίντεο εδώ, εδώ και εδώ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου