Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Χαρούπι:η σοκολάτα της Κρήτης αυτό το Σάββατο στο Πλουμί










Σ'αυτό το βιωματικό σεμινάριo παρουσιάζεται ο ''άγνωστος'' αυτός καρπός της Κρήτης σαν εναλλακτική της σοκολάτας .
Μέσα από μια ιστορική αναδρομή επαναπροσδιορίζεται η διατροφική αξία του χαρουπιού.
Παρουσιάζονται τα προϊόντα που μπορούμε να φτιάξουμε από το χαρούπι και τον τρόπο κατεργασίας του.
Αναφέρουμε τη βιομηχανική χρήση του σπόρου του και φτιάχνουμε όλοι μαζί μια χαρουπομερέντα για να την δοκιμάσουμε.
Χρονική διάρκεια εργαστηρίου : 1/2 ώρα








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου