Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Πλουμιστά παραμύθια: ιστορίες για θησαυρούς και αινίγματα αυτό το Σάββατο στο Πλουμί










Τα πλουμιστά παραμύθια διαμορφώνουν μια νέα μηνιαία ζώνη δραστηριοτήτων τα απογεύματα του Σαββάτου.
Μετά την απρόσμενη αναβολή τους την προηγούμενη εβδομάδα, έρχονται ξανά αυτό το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στις 16:00 με 18:00.
Πιο συγκεκριμένα:
Τα πλουμιστά παραμύθια έρχονται για τέταρτο συνεχόμενο μήνα στο Πλουμί και αποκτούν μια πιο σταθερή θέση στο μηνιαίο πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα παίρνουν δικαιωματικά τη θέση τους σε ένα από τα Σάββατα του μήνα όπου και θα πραμγατοποιείται η αφήγηση και όχι μόνο, ενώ μέσα στο μήνα, στοιχεία, οπτικοακουστικό υλικό και όχι μόνο θα δημοσιεύονται σε σχέση με όσα προηγήθηκαν αλλά και όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.
Πλουμιστά παραμύθια και το Φλεβάρη λοιπόν αυτό το Σάββατο 16:00 με 18:00, με ελεύθερη είσοδο και ελεύθερη συνεισφρορά, και αυτή τη φορά λέμε ιστορίες για θησαυρούς και αινίγματα.
Πιο συγκεκριμένα:
Λαϊκά παραμύθια που οι ήρωες στηρίζονται στην εξυπνάδα τους κι αναζητούν μονάχοι τους ν΄ αλλάξουν της μοίρας τα γραμμένα . Χωρίς πονηριά αλλά με την αίσθηση της ιερής δοκιμασίας άλλοτε συνθέτουν κι άλλοτε λύνουν τ' άλυτα. Ψάχνουν τον θησαυρό τους κι έρχονται αντιμέτωποι με δυσκολίες και αγώνες. Η προσπάθειά τους μεγάλη, μα στα παραμύθια η επιμονή και η καρτερικότητα ανταμείβονται. Εδώ και η εξυπνάδα.


Μέσα από την πορεία τους ελάτε να δοκιμάσουμε και την δικιά μας εξυπνάδα και να αναρωτηθούμε για τον προσωπικό μας θησαυρό που αξίζει αγώνα και κυνήγι.























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου