Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Γλέντι κυριακή της αποκριάς στο Πλουμί









Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και λίγο πριν τη σαρακοστή, στο Πλουμί έχουμε γλέντι από νωρίς το απόγευμα, αυτή τη φορά με οικοδεσπότες που θα μας επιτραπεί να πούμε ότι νιώθουμε πια δικούς μας ανθρώπους.

Ο Μανώλης Τζανάκης, ο Νίκος Σταματάκης και ο Θοδωρής Μαλλιωτάκης, μας υποδέχονται σε μια παράσταση ρεμπέτικη κατά βάση, με πολλές προεκτάσεις ωστόσο και σε άλλες διαδρομές, παραδοσιακές, λαϊκές, μικρασιάτικες και όχι μόνο.

Μας υποδέχονται ωστόσο και σε ένα απόγευμα ουσιαστικά αποκριάτικο, με όλα όσα χρειάζεται μια τέτοια περίσταση και τίποτα παραπάνω από αυτό:
Μουσική από τρία νέα παιδιά που χαίρονται να παίζουν μαζί, να ξεδιπλώνουν το ταλέντο και να προσκαλούν και άλλους να παίξουν μαζί τους, καθώς και εμάς να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να ακούσουμε, να μάθουμε και να γλεντήσουμε. Εκλεκτούς μεζέδες, αλμυρούς και γλυκούς, και όλα όσα κλασικά υπάρχουν τις Κυριακές και όχι μόνο στο Πλουμί. Καθώς και όλους, μασκαρεμένους και μη, για πρώτη φορά ή όχι, συμμετέχουν και διοργανώνουμε όλοι μαζί τα γλέντια κάθε Κυριακή.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν, την τελευταία της αποκριάς, κλασικά από νωρίς το απόγευμα, σας περιμένουμε στο Πλουμί.






















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου