Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ένα απαρέμφατο γλέντι αυτή την Κυριακή στο Πλουμί










Αυτή την Κυριακή στο Πλουμί, τα γλέντια, όπως τα περιγράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα, συνεχίζουν σε νέες περιπέτειες.

Αυτή τη φορά υποδεχόμαστε τους Εράν, με το Νεκτάριο Παχιαδάκη στις λύρες και τη φωνή, την Κυβέλη Σεργίου στα κρουστά και τη φωνή, μαζί με το Χαράλαμπο Δουλγεράκη στο ούτι και τον Αλέκο Φανουράκη στο λαούτο και τη φωνή.
Όλοι μαζί θα μας δώσουν ένα αποτέλεσμα απαρέμφατο, που δε φανερώνει δηλαδή από πριν πλήρως τη φόρμα του,, παρά μέσα από διαφορετικά είδη μουσικής, και βασισμένο στην αγάπη για αυτά καθώς και σε παλιές συνταγές, ανοίγει νέους δρόμους και αποτελεί αυτό που με λίγα λόγια ονομάζουμε γλέντι.

Αυτή την Κυριακή 3 Απριλίου κλασικά από νωρίς το απόγευμα.

Πιο αναλυτικά:

"Εράν σημαίνει να αγαπάς πολύ, να ερωτεύεσαι με πάθος .... Το όνομα του μουσικού σχήματος "εράν" είναι το απαρέμφατο του αρχαίου ρήματος εράω-ερώ που γέννησε τον Έρωτα.
Ο Νεκτάριος Παχιαδάκης ακολουθεί με τη λύρα και το τραγούδι του παλιά μονοπάτια αγαπημένων εποχών και χαράζει δικές του διαδρομές με αυτοσχεδιασμούς και νέες συνθέσεις. Δίπλα του η Κυβέλη Σεργίου τον ακολουθεί με τη φωνή της και τους χτύπους των κρουστών σε τραγούδια κρητικά , νησιώτικα , μικρασιάτικα και κάθετί αγαπημένο .
Μαζί τους εξαιρετικοί μουσικοί τους συνοδεύουν άλλοτε με το λαούτο, το ούτι, την κιθάρα , το σαντούρι , το θιαμπόλι.

"Βιογραφικό
Το μουσικό σχήμα εράν γεννήθηκε το 2013. Το 2015 κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ονείρου Ζωγραφιά" . ¨Εχει πάρει μέρος σε πολλές συναυλίες και μουσικές συναντήσεις στην Κρήτη και σε διάφορα μέρη της Ελλάδος αλλά και εκτός. "




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου