Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Οι προβολές στο Πλουμί έρχονται κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα: ΠΡΟΣΕΧΩΣ










Οι δραστηριότητες στο Πλουμί διευρύνονται γεμίζοντας το εβδομαδιαίο πρόγραμμα και μία νέα κατηγορία από αυτές σγά σιγά δείχνει να σχηματοποιείται, αυξάνοντας τους λόγους για τους οποίους, όλο και περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να επισκεφτούν το χώρο: οι μηνιαίες δραστηριότητες.
Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα σε αυτή την κατηγορία, είναι οι Προβολές, που μετά την επιτυχημένη πρώτη τους με το Four Horsemen του Richard Ashcroft το Μάρτη, έρχονται αυτό το Σάββατο και για δεύτερο μήνα με το The Age of Stupid.
Πρόκειται για μία ακόμα αφορμή για να αλλάζει μορφή ο χώρος, με τις καρέκλες να στήνονται ξανά, το πανί να πέφτει και φυσικά τα φώτα να κλείνουν, ενώ αμέσως μετά την προβολή, αρχίζει η συζητηση μεταξύ των παρευρισκόμενων.
Πρόκειται επίσης για μία αφορμή για να έρθουμε σε επαφή με μία ακόμα μορφή τέχνης, με τους δημιουργούς, τις συνθήκες,καθώς και μεταξύ μας, με τις συζητήση που ακολουθεί μετά από κάθε προβολή.
Όπως όλες οι δραστηριότητες στο Πλουμί, είναι ανοιχτές σε ανθρώπους διαφορετικούς χωρίς εμπόδια, ενώ λειτουργεί και εδώ η λογική της εισφοράς στο κουτί που προτείνεται στα 3 ευρώ, για την κάλυψη των εξόδων της προβολής καθώς και για τη δυνατότητα καλύτερης οργάνωσης και χρήση εξοπλισμού από τεχνική και όχι μόνο άποψη.
Οι προβολές στο Πλουμί λοιπόν πραγματοποιούνται κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα, εμείς χαιρόμαστε που ο κύκλος των συνεργατών καθώς και όλων όσων διοργανώνουν και συμμετέχουν στις δραστηριότητες στο χώρο αυξάνεται και τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό. Σας ανακοινώνουμε σήμερα το πρόγραμμα προβολών των επόμενων μηνών, κάποιες από τις οποίες θα συνδυαστούν και με την παρουσία και την παρουσίαση των ίδιων των δημιουργών ή των συντελεστών των ταινιών:

02/04
The Age of Stupid

07/05
Απο την Γη στην Σελήνη
παρουσίαση από τον ίδιο το σκηνοθέτη και καλλιτέχνη Άγγελο Σπαρταλη

04/06
Cretativity
παρουσίαση από τον ίδιο το σκηνοθέτη Μανόλη Κριτσωτάκη
και τον καλλιτέχνη Mathew Halpin




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου