Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ενα ξεχωριστό γλέντι την Κυριακή στο Πλουμί









Αυτή την Κυριακή στο Πλουμί, γιορτάζουμε τα 60 κυριακάτικα γλέντια από νωρίς το απόγευμα, και σας υποδεχόμαστε στο τέλος μιας πραγματικά απίθανης εβδομάδας με εξαιρετική παρέα.
Ο Γιάννης Παξιμαδάκης, η Νίκη Ξυλούρη και ο Βαγγέλης Συλιγάρδος, είναι τρεις μουσικοί που αξίζει κανείς να προσέξει.
Είναι άνθρωποι ανοιχτοί στη μουσική, που παίζουν ένα σύνολο από όργανα, χωρίς στεγανά, ανοίγοντας το δικό τους δρόμο πάνω σε αυτά. Είναι επίσης άνθρωποι που πέρα από τη σχέση τους με τα όργανα, τραγουδούν και μας καθηλώνουν με τον τρόπο τους. Και οι τρείς τους επίσης δείχνουν κάθε φορά, ότι το να παίζει κανείς μαζί με άλλους, είναι πολύ σημαντικό γι αυτούς, όπως και για εμάς. Είναι συνάντησή μας, δείχνουν με όλα τα μέσα πόσο πολύ χαίρονται που βρίσκονται στο χώρο και δίνουν κάθε φορά τον καλύτερο εαυτό τους.
Οι τρεις τους λοιπόν έρχονται αυτή την Κυριακή 27 Μαρτίου στο Πλουμί, από νωρίς το απόγευμα, για να ολοκληρώσουμε μαζί με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη εβδομάδα της άνοιξης, για να ζήσουμε μαζί το 60στό γλέντι, σε ενα μουσικό αποτέλεσμα με πολλές προεκτάσεις, που δε μπορεί κανείς εύκολα να προσδιορίσει ως προς το είδος του πλην όμως για την ποιότητά του, όπως ακριβώς όσα όλα συμβαίνουν κάθε Κυριακή και όχι μόνο στο χώρο.
Photos at Συνεταιριστικό καφενείο παντοπω

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου