Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Όχι ένα ακόμα γλέντι, Tarab αυτή την Κυριακή στο Πλουμί










Αυτή την Κυριακή στο Πλουμί συνεχίζουμε τα ραντεβού μας όχι με ένα ακόμα κλασικό γλέντι.
Η λέξη Tarab έχει πολλές ερμηνείες, δύσκολη να μεταφραστεί ακριβώς στο δυτικό λεξιλόγιο, συνδεδεμένη όμως σίγουρα με τη μουσική της ανατολής, και με τον πλούτο των εννοιών και των συναισθημάτων που αυτή προκαλεί και προσπαθεί να περιγράψει.
Οι Tarab, προκύπτουν ως σύνολο από τη συνάντηση τεσσάρων παιδιών με πολλά ταλέντα και δυνατότητες, οι περισσότεροι από τους οποίους συνδέονται με την πρόσφατη αλλά και παλιότερη ιστορία αυτού του χώρου, και που πολλές φορές, με διάφορους συνδυασμούς και με πολλές αφορμές έχουμε ακούσει στο Πλουμί. Και οι τέσσερις μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους και αποδίδουν ένα ηχητικό αποτέλεσμα, με ένα η αλήθεια είναι πληθωρικό ρεπερτόριο, από το Αιγαίο, την Κρήτη, την Ανατολική Μεσόγειο γενικότερα, ενώ δε λείπουν κα οι δικές τους συνθέσεις.
Αυτή την Κυριακή 17 Απριλίου, ο Γιάννης Δερμιτζάκης, ο Θέμης Πολυζωάκης, η Ελεάννα Παπανικολοπούλου και ο Μανώλης Τζανάκης, με άλλα λόγια οι Tarab, έρχονται από νωρίς το απόγευμα.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, αυτή την Κυριακή στο Πλουμί, δεν έχουμε ένα ακόμα γλέντι, έχουμε Tarab και σας περιμένουμε.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου