Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Γενέθλια με συναυλία: Paul Goodman trio αυτό το Σάββατο στο Πλουμί










Το Πλουμί συμπληρώνει 2 χρόνια και το γιορτάζει με ένα απίθανο τετραήμερο.
Αυτό το Σάββατο 28 Μαΐου, δύο ακριβώς χρόνια μετά την πρώτη ημέρα που ο χώρος άνοιξε, επιλέγουμε να γιορτάσουμε με δικούς μας ανθρώπους, καθώς και με μια φόρμα που άνοιξε τους ορίζοντες στη σχέση μας με τη μουσική.
Συναυλία λοιπόν με το Paul Goodman trio στις 21:00 και ο Paul Goodman με τη λύρα και το σάζι, μαζί με τη Μανωλία Κοκολογιάννη στη λύρα και το Στέλιο Κασσαπάκη στο ούτι έρχονται για να μας χαρίσουν μία ακόμα μουσική παράσταση υψηλής μουσικής ποιότητας, ταυτόχρονα και πολλών συναιθημάτων για πολλούς λόγους.
Ο Paul Goodman είναι Ιρλανδός μουσικός που χρόνια τώρα ζει στην Κρήτη και με τις συνθέσεις του αλλά και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται, ερμηνεύει και αποδίδει τη μουσική, προκαλεί το ενδιαφέρον όσων βρίσκονται κοντά του. Πρόσφατα κυκλοφόρησε τη νέα του δισκογραφική δουλειά με ένα σύνολο δικών του συνθέσεων γεμάτες λυρισμό για την οποία έχουμε μιλήσει ξανά. Μαζί με τη Μανωλία Κοκολογιάννη στη λύρα καθώς και το Στέλιο Κασσαπάκη στο ούτι αποτελούν ένα σύνολο που πειραματίζεται, μελετά και αποδίδει ένα σύνολο από συνθέσεις από την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου γενικότερα και όχι μόνο χαίρεται να παίζει μαζί και χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές στις παραστάσεις που δίνουν στην Κρήτη και αλλού.
Αυτό το Σάββατο λοιπόν, γενέθλια με συναυλία στις 21:00
Ελάχιστη εισφορά στο κουτί εισόδου 5 ευρώ
Μετά το τέλος της συναυλίας ο χώρος αποκτά ξανά την αρχική του μορφή.















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου