Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Τα τραγούδια της ταβέρνας απόψε Πέμπτη στο Πλουμί

Τα “μικρά και μεγάλα ραντεβού με το ρεμπέτικο”, κυρίως δε με έναν ολόκληρο κόσμο που ανοίγεται από το παρελθόν το παρόν και το μέλλον του, επιστρέφουν ξανά αυτή την Πέμπτη στο Πλουμί, με μία ακόμα μουσική μεν, διαδραστική δε, παράσταση.
Αυτή τη φορά μεταφερόμαστε από την τρυφερή αγκαλιά της μουσικής με την ποίηση της παράστασης “Άνοιξη γιε που αγάπαγες”, σε μία άλλη, αυτή της μουσικής αυτής με τους χώρους που κατεξοχήν, την φιλοξένησαν, τη γέννησαν, την ανέδειξαν, την προφύλαξαν και την έφεραν σε επαφή με το πλατύτερο κοινό: τις ταβέρνες.
“Τα τραγούδια της ταβέρνας” έρχονται στο Πλουμί αυτήτην Πέμπτη 27 Απριλίου στις 21:00, ξεδιπλώνοντας τόσο αυτή την αγκαλιά όσο και τη ζωντανή αλληλεπίδραση, που επικρατούσε και επικρατεί σε αυτούς τους χώρους με το κοινό τους, με τον Γιάννη Παξιμαδάκη στο μπουζούκι, το Νίκο Σταματάκη στην κιθάρα και το Γιάννη Κρητικό στο μπαγλαμά, την Έλλη στην παρουσίαση. Όσο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους,δε θα μπορούσε σε μια τέτοια παράσταση, παρά αυτοί να ανήκουν στο κοινό, σε όλους εσάς.
Μια μουσική λοιπόν παράσταση με πολλές προεκτάσεις, σε μια σειρά συναντήσεων που βαδίζει σε νέα μονοπάτια για τη σχέση με τη μουσική, σε ένα χώρο, που ειδικά σε τέτοιες βραδιές, ξεδιπλώνει τα κομμάτια του μπροστά σας. Τα λέμε λοιπόν αυτή την Πέμπτη στις 21:00.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

το κανάλι του project στο yt

επισκέψεις

Άδεια Creative Commons

"Πλουμί κρήτη" κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση.Επιμέλεια ακροβάτης.
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια
Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα