Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Το διήμερο ξεκινά με παραμύθια, αυτό το Σάββατο

Με τρία παραμύθια ξεκινά το διήμερο για το παντοπωλείο στο Πλουμί, στις 29 και 30 Ιουλίου, οι δύο ημέρες δηλαδή που τόσο στο χώρο όσο εκτός αυτού, το πιο δύσκολο εγχείρημα από αυτά που μέχρι τώρα έχουμε δοκιμάσει, Το παντοπωλείο στο πλουμί , θα έρθει σε επαφή με όλους εμάς.

H ηθοποιός και θεατροπαιδαγωγός Μαρία Τερζάκη, έχοντας την έγκριση του ίδιου του Ευγένιου Τριβιζά, με κέφι, χιούμορ και ευρηματικότητα, δραματοποιεί τρία παραμύθια του αγαπημένου μας συγγραφέα.

Δραματοποιημένη αφήγηση τριών παραμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά με ζωντανή μουσική και διαδραστικά παιχνίδια.

Παιδιά χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για να εξιχνιάσουμε τρεις σοβαρότατες υποθέσεις.
Να ανακαλύψουμε Ποιος έκανε πιπί στον Μισισιπή, να καταλάβουμε τι δουλειά έχει Ένα φτυάρι στον Άρη και να μάθουμε τι θα κάνουμε Αν μας πέσει ένα βουβάλι στο κεφάλι!

Τα παιδιά, θα μεταμορφωθούν σε παπάκια και θα απολαύσουν ένα ταξίδι στον Μισισιπή ώσπου ένα απρόοπτο γεγονός θα μετατρέψει το ήσυχο ταξίδι σε ξεκαρδιστική περιπέτεια!
Στη συνέχεια, θα γίνουμε Αρειανοί, παίζοντας ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με εικόνες, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό το περίεργο αντικείμενο στον πλανήτη μας, πως βρέθηκε εκεί και πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Στο τέλος θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί τραγουδώντας το τραγούδι της αισιοδοξίας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου