Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Το διήμερο ολοκληρώνεται με ένα γλέντι χωρίς προηγούμενο

Το διήμερο ολοκληρώνεται την Κυριακή 30 Ιουλίου. Το Πλουμί το project εγκαινιάζεi και παρουσιάζει Το παντοπωλείο στο πλουμί. Γευόμαστε και συναντάμε τα προϊόντα του, ενημερωνόμαστε, συζητάμε τη βασική του ιδέα, τα άμεσα και επόμενα βήματα.
Το Πλουμί γίνεται κάτι σαν ...του Λινάρδου την ταβέρνα, γεμίζει από μοντέρνα πρόσωπα, ιδέες, και όλη τη φρεσκάδα που γεννά η κοινή προσπάθεια των ανθρώπων να μοιράζονται τα ταλέντα,τις δημιουργίες και τον εαυτό τους.
Γιορτάζουμε την επίσημη έναρξή αυτής της νέας προσπάθειας με ανθρώπους που εκτός των άλλων συμμετέχουν σε αυτό, με άλλους που έχουν δεθεί με το γενικότερο project, όλα αυτά τα χρόνια καθώς και με όλους εσάς.
Στο Γλέντι χωρίς προηγούμενο που θα πραγματοποιηθεί από τις 19:30 και μετά, παίζουν πολύ αγαπημένοι μας, Νίκος Σταματάκης κιθάρα και φωνή, Κωστής Μακάκης βιολί, τους οποίους με πολλή χαρά υποδεχόμαστε εκτός των άλλων και στο Παντοπωλείο, καθώς και ο Μανώλης Τζανάκης μπουζούκι και φωνή, ένας άνθρωπος με πολλαπλούς δεσμούς με όσα έχουν συμβεί στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου