Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Εορταστικό ωράριο στο Πλουμί: μέρος πρώτο

Όπως υποσχεθήκαμε, ανακοινώνουμε σήμερα το ωράριο για το χώρο του καφφενείου γι αυτές τις δύο εβδομάδες, από τις 25 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, δύο εβδομάδες κατά τις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία των Δραστηριοτήτων,  που εβδομαδιαία συμβαίνουν στο χώρο, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.
Οι δύο αυτές εβδομάδες, είναι αφιερωμένες στην εξέλιξη  και την παρουσίαση τόσο στο χώρο όσο και στο internet, όλων όσων εδώ και καιρό συμβαίνουν, ή πρόκειται να συμβούν, σε αυτό που συνηθίζουμε να λέμε Πλουμί project.
Το καφφενείο, με το δικό του πια κατάλογο για τις καθημερινές αλλά και όλα όσα συναντά κανείς όταν βρίσκεται σε αυτό, προετοιμάζεται  ήδη για να αποτελεί το χώρο όπου όλα τα κομμάτια αυτού του project πρόκεται να έχουν τη δική τους παρουσία, δίνοντας περισσότερους λόγους για να βρεθεί κανείς στις Αρχάνες, δίνοντας περισσότερη ώθηση σε όλο το project να συνεχίσει και να αναπτυχθεί.
Με βάση τα παραπάνω, αυτές τις δύο εβδομάδες, το Πλουμί θα παραμείνει ανοιχτό σε νέες ώρες, από το μεσημέρι μέχρι και το βραδάκι κάπου γύρω στις 21:00, λίγο πριν ή λίγο μετά. Την ίδια στιγμή όλες αυτές τις μέρες, δε θα λείπουν οι εκπλήξεις,  τόσο στο καφφενείο, στο παντοπωλείο και το χώρο, με δρώμενα, μουσικά ή και άλλα που πρόκειται να συμβούν, όπως αναλυτικά θα παρουσιάζεται στη σελίδα του project.
Αρχίζουμε λοιπόν από σήμερα, με το πρώτο μέρος αυτού του ωραρίου, Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, μέχρι και το προσεχές Σάββατο, όπου ο χώρος θα ανοίξει τις πόρτες του από τις 12:00, ενώ θα ακολουθήσει η παρουσίαση των δρώμενων της πρώτης εβδομάδας,  σε επόμενες ανακοινώσεις.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου