αρχικήη τελευταία ανάρτηση

Μουσική ομάς με ρεμπέτικα: η παράσταση και το γλέντι μετά

Ακριβώς στο μέσο των τεσσάρων εβδομάδων για τα 3 χρόνια Πλουμί, την Κυριακή 11 Ιουνίου, από το απόγευμα, μία ακόμα βραδιά από αυτές που μόνο στο Πλουμί μπορούν να συμβούν, πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Η μουσική ομάδα με ρεμπέτικα, με το Νίκο Σταματάκη και τον Παναγιώτη Καπιζιώνη, μας παρουσιάζει ένα δείγμα όλων των καταπληκτικών στιγμών που ζούμε για δεύτερη χρονιά τα απογεύματα τις Πέμπτης, σε μία παράσταση που κανείς δεν πρέπει να χάσει, καθώς και σε ένα γλέντι που θα ακολουθήσει μετά από αυτή.
 Μάθετε περισσότερα

  λίγα λόγια για το Πλουμί the project

"9+1 πράγματα που δεν είναι το Πλουμί: από αυτό το χειμώνα, έρχεται το Πλουμί the project"

Πριν σχεδόν δυόμιση χρόνια, ένας νέος χώρος ξεκίνησε στις Αρχάνες. Αντί κάποιος να ξεδιπλώσει εδώ μια μακροσκελή αναδρομή στο πώς φτάσαμε εδώ, θα αρκεστούμε στο να παρουσιάσουμε 9+1 σημεία που ΔΕΝ είναι το Πλουμί.επόμενη εκδήλωση


Μια αναφορά στο "Στραβό" και όχι μόνο αυτή την Τετάρτη

Η Κεραζώζα όπως υποσχεθήκαμε, συνεχίζει το ταξίδι της και αυτή την εβδομάδα με μία εξίσου σημαντική βραδιά μετά το Η νιότη και η ομορφιά δεν είναι κάθε μέρα: έναρξη. Αυτή την εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 21:00, υποδεχόμαστε τον Άρη Πρεβεζάνο και το Στέλιο Μυλωνάκη, στη λύρα και στο λαούτο αντίστοιχα, σε "Μια αναφορά στο "Στραβό" και όχι μόνο".
Μάθετε περισσότερα

επιλογές

Το “καφφενείο”: επιστροφή σε μια βασική ιδέα.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την πρώτη ημέρα που αυτός ο χώρος άνοιξε τις πόρτες του, αυτές τις ημέρες κάνει την εμφάνισή της μια νέα, αλλά όχι στην πραγματικότητα τόσο νέα ιδέα. Το όνομα αυτής: “Το καφφενείο”.
Η ιδέα αυτή είναι αρκετά απλή, ωστόσο αρκετά πλούσια.
Πρόκειται για το συνδυασμό πολλών παραγόντων.
Διαβάστε όλο το άρθρο.

Το καφφενείο....

Επισκέψεις

Άδεια Creative Commons

"Πλουμί κρήτη" κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση.Επιμέλεια ακροβάτης.
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια
Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα