Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Μυσθαγωγία χθες το βράδυ στο Πλουμί





Χθες ζήσαμε μια πραγματική μυσθαγωγία στο "Πλουμί". Τέσσερις φίλοι, ο Γιώργος Μαυρομανωλάκης στο ούτι, το λαούτο και τη φωνή, ο Μανούσος Κλαπάκης στα κρουστά, ο Νίκος Παπαϊωάννου στο τσέλο και ο Γιώργος Παπαϊωάννου στο βιολί, συναντήθηκαν και μας χάρισαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Συνθέσεις δικές τους αλλά και διασκευές σε παραδοσιακά κρητικά και άλλα κομμάτια, από την ανατολική Μεσόγειο και όχι μόνο, ακολουθούσαν η μία την άλλη μπροστά σε ένα κοινό καθηλωμένο σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας που χάριζε απλόχερα τη σιωπή και την προσοχή του. Πραγματική μυσθαγωγία,στην πρώτη επί της ουσίας βραδιά όπου στο απόλυτο επίκεντρο βρισκόταν η μουσική.
Στο "Πλουμί" υπήρξε από νωρίς το αδιαχώρητο, τόσο σε καθήμενους όσο και σε όρθιους μετά από κάποια ώρα, ενώ κάποιοι παρακολουθούσαν τη συναυλία και από τα παράθυρα...
Όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι στο τέλος της βραδιάς, συγχαίροντας τους μουσικούς για την εξαιρετικό αποτέλεσμα ενώ ακολούθησε το γνωστό παρεΐστικο κλίμα ,με πηγαδάκια και τραπεζάκια μέσα και έξω στο "Πλουμί"







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου