Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Κουζίνα ενίσχυσης αύριο το απόγευμα στο Πλουμί




Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Πλουμί μία ξεχωριστή συνάντηση από κάθε άποψη. Μιλάμε για την κουζίνα ενίσχυσης που με χαρά διοργανώνουμε στο χώρο μας για μια νέα πρωτοβουλία που γεννιέται στο Ρέθυμνο.
Πρόκειται για ένα νέο χώρο, το στέκι δύο διαφορετικών ομάδων με κοινό παρονομαστή,το παιχνίδι: την ομάδα "Καλούμπα" με τα ξύλινα χειροποίητα παιχνίδια απ`όλο τον κόσμο και την ομάδα κουκλοθεάτρου "Φύρδην Μίγδην" με την κατασκευή και εμψύχωση θεατρικής κούκλας, για μικρούς και μεγάλους. Οι δύο αυτές ομάδες στήνουν το δικό τους στέκι, το καφέ-παιχνιδοθήκη "καλούμπα" και το εργαστήρι "τζεπέτο" στο Ρέθυμνο.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο ομάδες μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ.
Σε αυτή τους την προσπάθεια διοργανώνεται αύριο στο Πλουμί κουζίνα ενίσχυσης, λίγο μετά τη συνάντηση της μουσικής ομάδας, μετά τις επτά και μισή γι αυτό το σκοπό. Θα υπάρξει μουσική φυσικά αλλά και μεζέδες που θα φτιαχτούν ειδικά γι αυτό το σκοπό.
Ταυτόχρονα, θα έχουμε στο χώρο και τα παιδιά, με τα παιχνίδια και με άλλες εκπλήξεις, με τα οποία θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και να περάσουμε μια βραδιά μαζί.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την πλευρά μας τα παιδιά από το Χαλικούτι και το Μπεγίρι, που μας έφεραν σε επαφή με την ιδέα της διοργάνωσης και που ευχαρίστως έγινε αποδεκτή και από εμάς.
Σας περιμένουμε λοιπόν αύριο το απόγευμα, σε ένα ακόμα ξεχωριστό γεγονός στο Πλουμί για ένα μοναδικό σκοπό.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου