Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Λίγα λόγια για το τελευταίο κυριακάτικο γλέντι του 2014




 

Την Κυριακή που πέρασε ένα ακόμα γλέντι πραγματοποιήθηκε στο Πλουμί, το τελευταίο κυριακάτικο για το 2014.
Τρία αγαπημένα μας παιδιά, ο Μανώλης Μανουσάκης με το λαούτο και το τραγούδι του, ο Χάρης Παναγιωτάκης με τις λύρες και το τραγούδι του και η Μαρίτζια Κατσούνα με τα κρουστά και το τραγούδι της, έπαιξαν μαζί στο Πλουμί, σε μία πραγματικά ζεστή και παρεΐστικη βραδιά.
Το Πλουμί γέμισε από νωρίς νωρίς για άλλη μια φορά με ανθρώπους διαφόρων ηλικιών και διαθέσεων, ενώ υπήρχε για περίπου όλο το βράδυ και νέα προσέλευση του κοινού. Τα τραπέζια γέμιζαν και άδειαζαν σε γρήγορους ρυθμούς και οι χοροί δεν άργησαν να αρχίσουν μαζί με τα χαμόγελα και τα σιγοτραγουδίσματα από όλες τις γωνίες του χώρου.
Όσο αφορά στην ίδια την παράσταση, αυτή ήταν όντως ένα ταξίδι στο χρόνο και στο χώρο, από τραγούδια σχεδόν από όλες τις ακτές του Αιγαίου και όχι μόνο, τόσο παραδοσιακά όσο και πιο σύγχρονα, συνοδευμένα όλα από το ταλέντο αλλά κυρίως από την εκφραστικότητα και των τριών μουσικών.
Από την πλευρά μας έχουμε να πούμε ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που κλείσαμε όλες τις Κυριακές του 2014, του πρώτου χρόνου λειτουργίας του Πλουμιού, με μια μεγάλη σειρά γλεντιών που ξεκίνησαν από το Σεπτέμβρη, και δεν άφησαν πίσω τους ούτε μία Κυριακή. Είμαστε διπλά χαρούμενοι από το γεγονός ότι το τελευταίο γλέντι του χρόνου, επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά, όλα όσα γεννά η συνάντηση ταλαντούχων και αγαπημένων μουσικών, ενός ποιοτικού κοινού που συμμετέχει και αυτού του χώρου, που όσο περνά ο καιρός δείχνει όλο και περισσότερες δυνατότητες.

Μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές από το γλέντι της προηγούμενης Κυριακής στο άλμπουμ εδώ.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου