Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Όταν το δέντρο της ζωής έρχεται στο Πλουμί.... φτιάχνουμε τιμοκατάλογο





Σας παρουσιάζουμε σήμερα το νέο μας τιμοκατάλογο -χαρτί παραγγελιών, το οποίο φτάνει σε όλα τα τραπέζια του Πλουμιού καθημερινά για τις παραγγελίες σας. Περιλαμβάνει το σύνολο όσων σερβίρονται στο Πλουμί , από καφέδες,γλυκά, βραστάρια, μέχρι και τους μεζέδες της κουζίνας και από κρασί και ρακή μέχρι σοκολάτες,αναψυκτικά και τα πιάτα ημέρας, καθώς και τις τιμές τους.
Υπάρχει ένα σύνολο από πιάτα και μεζέδες, από τα οποία κάποια υπάρχουν κάθε ημέρα, ενώ τα περισσότερα από αυτά είναι διαθέσιμα προς το τέλος της εβδομάδας. Ταυτόχρονα κάποια άλλα συμπληρώνονται ανάλογα την ημέρα.


Ωστόσο είναι πολλές οι εκπλήξεις που αναμένονται τόσο γενικότερα, όσο και για τις ημέρες των γιορτών, οι οποίες θα ανακοινώνονται με κάθε τρόπο.
Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από το σκίτσο ενός δέντρου, στο κάτω μέρος του καταλόγου.
Πρόκειται για το "Δέντρο της ζωής" σε μία από τις πολλές αναπαραστάσεις του από τη λατινική αμερική, με λουλούδια, ενός δέντρου που δείχνει την πηγή της ζωής γενικότερα, κατάλληλα επεξεργασμένο στο κλίμα του καταλόγου.
Σας παρουσιάζουμε σήμερα λοιπόν και από εδώ τον τιμοκατάλογο του πλουμιού,ενώ όλα τα κομμάτια του καταλόγου, πρόκειται να παρουσιαστούν αναλυτικότερα τις επόμενες ημέρες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου