Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Κάτι που μας έλειψε, ήρθε ξανά χθες στο Πλουμί




Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα με τα μικρασιάτικα και τα παραδοσιακά με το Στέλιο Κασσαπάκη, ο τρόπος με τον οποίο γεμίζει το χόρο καθώς και τα συναισθήματα που μας προκαλεί, μας είχε λείψει.
Αυτό το κενό λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι καλύφθηκε σε ένα μεγάλο βαθμό χθες. Για άλλη μία φορά, ο γνωστός κύκλος στήθηκε στο χώρο, και νέα κομμάτια, με ταξίμια, νέους ρυθμούς και όλων των ειδών τα όργανα, γέμισαν το Πλουμί και την καρδιά μας. Την ίδια στιγμή, στο Πλουμί χθες είδαμε εικόνες από το μέλλον: δεν ήταν λίγοι οι φίλοι που έδωσαν το παρών, όχι για να παίξουν, αλλά για να παρακολουθήσουν από κοντά όσα συμβαίνουν από τις Παρασκευές στο Πλουμί, απολαμβάνοντας τον καφέ ή τη ρακή τους και περιμένοντας με ανυπομονισία όσα θα συμβούν, και τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό.
Κατά τα άλλα θέλουμε να σας μεταφέρουμε για μία ακόμα φορά, το κλίμα που επικράτησε για μία ακόμα φορά στο Πλουμί και χθες, ένα συνδυασμό από τη μυσταγωγία και τη γοητεία που προκαλεί η αναμέτρηση με την παραδοσιακή μουσική, καθώς και κάτι που παρατηρείται και σε αυτή και σε όλες τις δραστηριότητες στο Πλουμί, καθώς μπαίνουμε στην Άνοιξη, μια διαρκή βελτίωση των συμμετεχόντων.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου