Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Trio σε μπλέ φόντο, μαγεία χθες στο Πλουμί







Άλλη μία μοναδική βραδιά ζήσαμε χθες στο Πλουμί.
Οι Trioλέ έπαιξαν για εμάς χθες στο Πλουμί, δίνοντάς μας να καταλάβουμε πόσα πολλά μπορούν να καταφέρουν τρεις άνθρωποι όταν το ταλέντο αλλά και η ικανότητα να συνδυάζονται γκρεμίζει κάθε προσδοκία για ένα ακουστικό αποτέλεσμα.

Και εξηγούμαστε.

Έχουμε μιλήσει ξανά για τους Trioλέ, όταν άνοιξαν τα γλέντια για το 2015, την πρώτη Κυριακή του. Έχουμε μιλήσει πιο αναλύτικά και επιμέρους για τους τρεις μουσικούς κατά τις εμφανίσεις τους στο Πλουμί και αλλού καθώς και με άλλους τρόπους.
Ωστόσο όσα συνέβησαν χθες στο Πλουμί, ξεπέρασαν κατά τι ό,τι έχουμε περιγράψει μέχρι τώρα.
Πριν το καθαρά μουσικό κομμάτι, για το οποίο θα μιλήσουμε στη συνέχεια, θέλουμε να μοιραστούμε το γεγονός ότι είχαμε πολλά να πούμε με τα παιδιά, τόσο για το Πλουμί, την εξέλιξη των πραγμάτων και τα σχέδια για το μέλλον, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα κάθε φορά που γίνεται, μιας και ανατρέπει μεν το στενό σχήμα μιας συναυλίας σε κάποιο χώρο και κάνει την παρέα μας ακόμα μεγαλύτερη.
Αφού λοιπόν οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν και ανυπομονούσαμε να τους απολαύσουμε, οι Trioλέ εμφανίστηκαν επί...σκηνής, υπό το μπλέ ημίφως που αυτοί έφεραν παρακαλώ.
Μαγικά παιξίματα, διασκευές, παραγγελιές, αυτοσχεδιασμοί, ρεμπέτικα, λαϊκά,swing,reggae,rock, όλα έγιναν ένα μαζί με εμάς. Απίστευτες ή τουλάχιστο απρόσμενες επιλογές, χιούμορ, διάλογος με το κοινό, τράνταξαν το χώρο προκαλώντας από ευχαρίστηση μέχρι συγκίνηση και από ενθουσιασμό μέχρί κάποια βήματα πριν το χορό, παρακολουθώντας κατά τα άλλα ένα σύνολο να κάνουν τα πάντα εντελώς φυσικά.
Μια πραγματικά απίστευτη βραδιά, από αυτές που αγαπάμε πολύ να βλέπουμε στο Πλουμί, από κάθε άποψη, που μέσα σε όλα τα άλλα απέδειξε κάτι εξαιρετικά απλό: ότι η μουσική είναι μία και συνεχής και όλο αυτό είναι εξαιρετικά απλό.

Μπορείτ να δείτε τις καλύτερες στιγμές από τη χθεσινή βραδιά, στο άλμπουμ εδώ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου