Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση γνωριμία με το Art du Chi, αυτό το Σάββατο στις 17:00






Ενημερώνουμε ότι ενόψει της έναρξης των εβδομαδιαίων δραστηριοτήτων στο Πλουμί που ξεκινούν από τον Οκτώβρη, αυτό το Σάββατο στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί μια πρώτη συνάντηση-γνωριμία για τη διεξαγωγή μαθημάτων Tai qi &Qi gong. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το μάθημα παρακάτω:

Η «Τέχνη της Ενέργειας» (Art du Chi) είναι ένα σύστημα άσκησης που βασίζεται σε παραδοσιακές τέχνες και τεχνικές, βελτιώνει την υγεία και προσφέρει ευεξία. Περιλαμβάνει συγκεκριμένες στάσεις και κινήσεις του σώματος και τεχνικές αναπνοής. Η ευγενική, ρυθμική κίνηση των QiGong (Τσι-Κογκ) και του Tai-qi Juan (Ται Τσι Τσουάν) βοηθάει στη μείωση του στρες, στην ανάπτυξη της συγκέντρωσης, αυξάνει την ζωτικότητα, βελτιώνει την αναπνοή, την κυκλοφορία του αίματος και το ανοσοποιητικό σύστημα.
Το σώμα αποκτά ευλυγισία, το μυικό σύστημα δυναμώνει, οι αρθρώσεις απελευθερώνονται και το νευρικό σύστημα χαλαρώνει. Οι εξειδικευμένες ασκήσεις qi ( ενεργειακές ασκήσεις) βοηθούν στη αναζωογόνηση της ενέργειας στο σώμα, στην αντιμετώπιση της στασιμότητας ή της ανεπάρκειας της ενέργειας που συχνά οδηγούν σε προβλήματα υγείας. Μας βοηθάει να είμαστε παρόντες και γειωμένοι, να αποκτούμε συνείδηση του σώματός μας, των σκέψεων και των συναισθημάτων μας.
Απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και σωματικής κατάστασης.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου