Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Συλλογική κουζίνα και γλέντι αυτή την Τρίτη



Το 2017 έρχεται και το Πλουμί κάνει ποδαρικό κάνοντας από την πρώτη στιγμή σαφείς τις προθέσεις του για τη νέα χρονιά, που αναμένεται να είναι η καλύτερη από αυτές που έχουμε ζήσει στο χώρο: με ένα κοινό τραπέζι.

Την Τρίτη 3 Γενάρη, οι πόρτες ανοίγουν από νωρίς. Τα όσα θα ακολουθήσουν θα καθοριστούν όχι από κάποιο πρόγραμμα, μα από όσους βρεθούν στο χώρο και τα όσα θα επιλέξουν να μοιραστούμε, σε μία συλλογική κουζίνα, γλέντι ή ό,τι προκύψει, για να ζεστάνουμε μαζί το Πλουμί.

Ελάτε να μιλήσουμε για όλα: για τα σχέδια που βρίσκονται προ των πυλών, για το Πλουμί που από αυτή τη χρονιά γίνεται project, για τα όσα θα επακολουθήσουν καθώς και για όσα μένουν να λυθούν για να γίνουν τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα εφικτά, όπως επίσης για νέες ιδέες που συνεχώς μπαίνουν στο τραπέζι.
Αυτή την Τρίτη υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά και διώχνουμε μακριά τη μιζέρια, σε ένα κοινό τραπέζι, με φαγητά, κατσαρόλες, τηγάνια δοχεία, λαχανικά, φρούτα, γλυκά και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να επινοήσει και επιλέξει να μοιραστεί, καθώς φυσικά και με μουσικά όργανα κάθε είδους για το γλέντι ή τέλοσπάντων τη μουσική επένδυση, από φίλους παλιούς και νέους.
Το απόγευμα λοιπόν της Τρίτης, συναντιόμαστε στο Πλουμί, σε μια βραδιά χωρίς προηγούμενο, από αυτές που θέλουμε να ζούμε όλο και πιο συχνά τη νέα χρονιά.
Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα χρησιμοποιηθούν για να κάνουμε το χώρο πιο ζεστό εν μέσω χειμώνα, καθώς και για τις ανάγκες όλων όσων ξεκινούν στο Πλουμί the project, από αυτό το μήνα.
Την Τρίτη λοιπόν μοιραζόμαστε. Φαγητό,μουσική, ταλέντο, σκέψεις, ιδέες μα πάνω από όλα θετική ενέργεια, όλα είναι ευπρόσδεκτα στο Πλουμί.
Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Για απορίες, ιδέες και επιπλέον βοήθεια, μπορεί κανείς να επικοινωνήσει στα γνωστά μέσα επικοινωνίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου