Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Από το μαλλί στο νήμα και το ύφασμα,συνάντηση έκτη

Οι Δραστηριότητες, ξεδιπλώνονται μπροστά μας, αυτή τη χρονιά στο Συνεταιριστικό καφενείο παντοπωλείο "Πλουμί" και όπως έχουμε πολλές φορές πει, περιλαμβάνουν ένα σύνολο από εβδομαδιαία, μηνιαία και μη, σεμινάρια, μαθήματα και γεγονότα, γύρω από τη μουσική, την αυτάρκεια, την πληροφορία και το παντοπωλείο, τα κύρια δηλαδή αντικείμενα του ευρύτερου project.
Αυτό το Σάββατο 28 Απριλίου συνεχίζει το βηματισμό της, μια σειρά μαθημάτων, γύρω από την αυτάρκεια και πιο συγκεκριμένα, από τον κύκλο του μαλλιού, ενός κύκλου αρκετά μεγάλου, που μέσα από τις προεκτάσεις του, αγγίζει πολλά στιγμιότυπα, στιγμές και διαστάσεις του τρόπου ζωής.
Όπως είχαμε πει στην αρχική παρουσίαση αυτής της σειράς μαθημάτων, μέσα από αυτές τις συναντήσεις θα επιχειρηθεί:

"...να μεταφέρουμε τα όσα εμείς έχουμε μάθει γύρω απ το ζήτημα, να διδάξουμε και να διδαχτούμε, να πειραματιστούμε και να αποδεχτούμε να ταξιδέψουμε εδώ κοντά και να συναντήσουμε , ακόμα και να ψυχαγωγηθούμε συναντώντας την υφαντική, την λογοτεχνία, την ιστορία και την λαογραφία και να κάνουμε το δικό μας γράφημα."
Το "Από το μαλλί στο νήμα και το ύφασμα" με την Κάλλια Σπυριδάκη,συνεχίζει με την έκτη του συνάντηση, αυτό το Σάββατο 28 Απριλίου, στις 18:00. Με την υποστήριξη του bagali project.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου