Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Ο τιμοκατάλογος (τα σαββατοκύριακα), στο Πλουμί

Τα σαββατοκύριακα στο Πλουμί, περιλαμβάνουν μουσικές, γεγονότα και δραστηριότητες, πάνω από όλα όμως περιλαμβάνουν και ...μαγείρεμα, ειδικά μετά το μεσημέρι.
Σας παρουσιάζουμε τον επικαιροποιημένο τιμοκατάλογο λοιπόν, όπως αυτός συνηθίζεται τα σαββατοκύριακα στο χώρο.
Περιλαμβάνει προϊόντα και πιάτα μεταποίησης, μαγειρευτά και άλλα,  την καθιερωμένη πορτοκαλόπιτα και τα γλυκά του κουταλιού, καθώς και τα απαραίτητα συνοδευτικά, κρασί και ρακή, από επιλεγμένους ντόπιους παραγωγούς με σεβασμό στο προϊόν και τον παραλήπτη του, το φρέσκο ρακόμελο που φτιάχνεται ανά μερίδα ξεχωριστά καθώς και τις απαραίτητες μπύρες, ειδικά όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν.
Να επισημάνουμε εδώ πως όπως φαίνεται και στον παρόντα τιμοκατάλογο, το Πλουμί, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και στις εκδηλώσεις του, διατηρεί την ίδια ποιότητα, τον τρόπο και τις τιμές του, μιας και είναι σαφές  πως αυτές, αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς θυσίες και υποχωρήσεις στο όνομα της κατανάλωσης και του κέρδους.
Άλλωστε, ειδικά στις μουσικές εκδηλώσεις του σαββατοκύριακου, το κουτί της εθελοντικής εισφοράς,  είναι αυτό που δίνει τη δυνατότητα στον καθένα και την καθεμία να συμβάλλει κατά το δοκούν για την ευόδωση όσων συμβαίνουν στο χώρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου