Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Γι αυτό το Σαββατοκύριακο


Σύμφωνα  με τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τους κανόνες, είναι γνωστό πως λειτουργούμε μόνο στον εξωτερικό χώρο. Με βάση λοιπόν τις καιρικές συνθήκες και το ότι αδυνατούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα από τα βασικά σκηνικά του χώρου και σε τέτοιες συνθήκες, τον εσωτερικό δροσερό χώρο με όλες τις πόρτες ανοιχτές (και τους γνωστούς τοπικούς ανέμους και ρεύματα εντός του για όσους ξέρουν), ανακοινώνουμε πως γι αυτό το σαββατοκύριακο, το Πλουμί θα ανοίξει τις πόρτες του τις απογευματινές ώρες εκεί που θερμοκρασία δίνει τη θέση της σιγά σιγά στη δροσιά των Αρχανών, για ευνόητους λόγους.

Να σημειώσουμε κάπου εδώ, πως αύριο Κυριακή βράδυ στο γνωστό σκηνικό που στήνεται στο χώρο θα πραγματοιηθεί το "Ελκυστικών ήχων εραστές, αυτή την Κυριακή" με τον Κωστή Αβυσσινό, το Μανώλη Κανακάκη και το Γιώργο Σταυράκη, ενώ ήδη ανακοινώνονται τα μουσικά μας ραντεβού για το επόμενο σαββατοκύριακο.

Υ.Γ. Επειδή όπως καταλαβαίνετε αν και είμαστε εδώ στην ενδοχώρα, κάπως θαλασσινά ακούγονται όλα τα παραπάνω, είπαμε να φέρουμε μια αίσθηση θάλασσας και σε αυτή την ανακοίνωση. (σκίτσο Ακροβάτης)

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου