Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Μουσικές γέφυρες, αυτή την Κυριακή

 


Αυτή την Κυριακή το μουσικό ταξίδι στο Πλουμί συνεχίζεται. Ο Φάνης Καρούσος συναντά το Γιάννη Δερμιτζάκη και τον Ισίδωρο Βάρδαρο, και με σαντούρι, ούτι και βιολί αντίστοιχα, στήνουν μουσικές γέφυρες, σε ένα ταξίδι από τη Μικρά Ασία στη Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου.
Την Κυριακή 25 Ιουλίου, στις 20:00.
Ενημερώνουμε και από εδώ πως μέσα από αυτές τις συναντήσεις προσπαθούμε να δούμε βασικά ζητήματα από την αρχή, να αρχίσουμε ένα νέο κύκλο, πάνω σε μια πολύ κακοποιημένη και από πολλές απόψεις τους τελευταίους μήνες και όχι μόνο αλληλεπίδραση,
Το Συνεταιριστικό καφενείο παντοπωλείο "Πλουμί", βγαίνει (και) στο δρόμο έξω από το χώρο του, για το μέγιστο αριθμό και την τήρηση των επιτρεπόμενων θέσεων, πάνω από όλα γιατί η ανάγκη να συναντιόμαστε σε τέτοιες βραδιές, έστω και υπό νέες συνθήκες, από όποια θέση και αν συμμετέχουμε, παραμένει σημαντική για όλους.
Υπενθυμίζουμε πως κάτω από τις νέες συνθήκες, καθώς και γενικότερα, οι μουσικές βραδιές στο Πλουμί καθώς και η συνέχισή τους, είναι υπόθεση όλων μας.
Με δεδομένο το εξωτερικό του χώρου, τις αντίξοες συνθήκες και την απουσία μικροφώνων, η συμμετοχή του κοινού στο τελικό αποτέλεσμα με χαμηλούς τόνους και αλληλεπίδραση με τη μουσική είναι καθοριστική.
Σημαντική θεωρείται η συμβολή όλων καθώς και η ελεύθερη εισφορά στο κουτί, που θα υπάρχει στο χώρο.

1 σχόλιο: