Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Την Πέμπτη το βράδυ το "Πλουμί" πάει στον... Παράδεισο




Την Πέμπτη στο θερινό σινεμά, τον "Παράδεισο", εδώ στις Αρχάνες,στα πλαίσια των δραστηριοτήτων των καλών μας φίλων της Κινηματογραφικής ομάδας Αρχανών και τους οποίους ευχαριστούμε πολύ, την οποία και έχουμε παρουσιάσει από εδώ πολλές φορές, παρουσιάζουμε το "Πλουμί".
Θα πραγματοποιηθεί στις 21:30 η εκδήλωση με τίτλο:
"Όταν ένα λουλούδι, ένα νεοκλασικό, πέντε άνθρωποι και ένα χωριό συναντώνται: Η ιστορία ενός πλουμιού”.

«Τι είναι το πλουμί; Ένα λουλούδι; Ένα καφενείο; Ένα παντοπωλείο; Ένας συναυλιακός χώρος; Όλα αυτά μαζί; Η ιστορία μιας μεγάλης συνάντησης. Ένα καφενείο του 1919, πέντε διαφορετικοί μεταξύ τους άνθρωποι, ένα χωριό και ένας κόσμος σε κρίση. Αυτή η συνάντηση ανοίγει ένα διαφορετικό κουτί της Πανδώρας: το ευ ζην, η μουσική, η τέχνη, η οικιακή οικονομία, η φυσική δόμηση, η ξεχασμένη γνώση της αυτάρκειας, η σχέση του ανθρώπου με την τεχνολογία και την ανθρωπιά του».

Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της ιδέας, της ομάδας, της ιστορίας μέχρι εδώ και των σχεδίων μας για το μέλλον. Μια βραδιά με συζήτηση, εικόνα και φυσικά άφθονη μουσική από εμάς και τους φίλους μας, τους οποίους έχουμε καλέσει για να παίξουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί.
Το Πλουμί κλείνει την Πέμπτη και το βράδυ πάει στον Παράδεισο. Σας περιμένουμε.






1 σχόλιο: