Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

"Το τραγούδι της Νέδας" είναι γεγονός





Το καινούργιο CD των Neda, "Το τραγούδι της Νέδας", είναι γεγονός. Σας παρουσιάζουμε το κείμενο που πήραμε από τη σελίδα τους (nedamusic.com), όσο αφορά στην κυκλοφορία του και τον τρόπο διακίνησής του, το οποίο βρήκαμε πολύ ενδιαφέρον. Όπως μας λένε οι ίδιοι λοιπόν:

"Το καινούργιο μας cd είναι έτοιμο!

Το “Τραγούδι της Νέδας” περιέχει 9 νέες συνθέσεις των Νέδα, 3 τραγούδια και 6 ορχηστρικά κομμάτια.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να μοιραστούμε και αυτό το cd μαζί σας! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους όσους βοήθησαν στην δημιουργία και αυτού του δίσκου, (που ηχογραφήθηκε τον Μάη του 2014, την περασμένη άνοιξη δηλαδή, αλλά η προετοιμασία των κομματιών ξεκίνησε πάνω από ένα χρόνο πριν) και ιδιαίτερα τον Βαγγέλη Αποστόλου (http://vangelisapostolou.tk/) τον ηχολήπτη που “αγκάλιασε” τη Νέδα από την πρώτη στιγμή, και την Ελένη Λομβάρδου ((http://inkydesign.gr/), που δημιούργησε όλο το γραφιστικό υλικό στο cd και το υπέροχο εξώφυλλο!

Μπορείτε να αγοράσετε και να κατεβάσετε το cd στο cdbaby. Έχουμε δει, ότι τα μεγαλύτερα καταστήματα για online αγορές cd, δίνουν ένα μικρό ποσοστό μόνο από τις πωλήσεις στους δημιουργούς, δηλαδή εμάς! Έτσι όταν αγοράζετε, πχ και δίνετε 10ε για ένα cd, λιγότερο από τα μισό ποσό εισπράττεται τελικά από εμάς…

Έχουμε εξακριβώσει, από τις πωλήσεις των προηγούμενων άλμπουμ μας, ότι το cdbaby δίνει περίπου το 90% της τιμής πωλήσεις του cd στον καλλιτέχνη. Έτσι όταν θα πληρώσετε 10ε για ένα cd (που είναι και η τιμή που έχουμε βάλει) εμείς θα λάβουμε 9ε. Για καλλιτέχνες όπως εμείς, που επωμιζόμαστε 100% όλο το κόστος παραγωγής του έργου μας, καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Έτσι μπορείτε να αγοράσετε και να ‘κατεβάσετε΄ το “Τραγούδι της Νέδα” εδώ http://www.cdbaby.com/cd/neda2 και να στηρίξετε το έργο μας! Θαπρέπει μόνο να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο cdbaby, απλώς με το email σας, και να έχετε μια πιστωτική κάρτα ώστε να μπορέσετε να κάνετε την πληρωμή.

Για να παραγγείλετε το φυσικό cd γράψτε μας στο info@nedamusic.com και θα σας το στείλουμε ταχυδρομικά με αντικαταβολή (10ε + ταχυδρομικά έξοδα)

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το ¨Τραγούδι της Νέδας”

Επόμενες συναυλίες παρουσίασης στην Αθήνα και Δανία, τσεκάρετε το ημερολόγιο και τα νέα του σχήματος!

https://soundcloud.com/nedamusic/sets/nedas-song-cd-preview/s-rr5E0
"





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου