Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Δυο δραστηριότητες και μία έκπληξη σήμερα στο Πλουμί
Και έφτασε για άλλη μια φορά Τετάρτη και μαζί με αυτή ξεκινούν οι δραστηριότητες στο Πλουμί και γι αυτή την εβδομάδα.
Σήμερα λοιπόν όπως και κάθε Τετάρτη ξεκινάμε στις 18:00 με 19:00 με τη μουσική προπαιδεία, τη μουσική ομάδα "Ορχήστρα Carl Orff" με την Κάλλια Σπυριδάκη, στο γνωστό παιχνίδι με τα ξυλόφωνα, τους ήχους, τα παιδιά και φυσικά την ομαδικότητα που προκαλεί χαμόγελα σε όσους πίνουν καφέ κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Συνεχίζουμε στις 19:30 με τους παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα με την Έφη Παγκάκη.Τα τραπέζια παραμερίζονται και ξεκινούν χοροί, κυκλωτικοί και μη, σε ένα ταξίδι από μέρος σε μέρος, από χορό σε χορό και από γνώση σε γνώση, ταυτόχρονα με μια κεφάτη παρέα που απολαμβάνει κάθε Τετάρτη όλη αυτή τη διαδικασία και διαρκώς διευρύνεται.
 

Σήμερα ωστόσο έχουμε και μια έκπληξη.
Οι τάρτες στο Πλουμί έχουν αποτελέσει κατά καιρούς αντικείμενο συζήτησης και όχι μόνο για όλους εσάς που τις έχετε απολαύσει σε διάφορες στιγμές, από τον πρωινό και απογευματινό καφέ, ως επιδόρπιο μετά από κάποιο γεύμα, μέχρι τα κυριακάτικα γλέντια και τις συναυλίες όπου συνήθως προς το τέλος βλέπει κανείς πιάτα με τάρτες να ταξιδεύουν αδιάκοπα απ'άκρη σ'άκρη του χώρου. 

Είναι όλες βασισμένες στην ίδια φιλοσοφία: τα διαλεγμένα υλικά και την ατέλειωτη φαντασία του δημιουργού, που αλληλεπιδρά συνεχώς με το κοινό του με έναν τρόπο εντελώς ανθρώπινο.

Σήμερα λοιπόν υποδεχόμαστε στο Πλουμί παλιές αλλά και νέες γεύσεις στις γνωστές χειροποίητες τάρτες, που περιμένουν όλους και όλες εσάς να τις απολαύσετε.
Σας περιμένουμε απόψε στο Πλουμί.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

το κανάλι του project στο yt

επισκέψεις

Άδεια Creative Commons

"Πλουμί κρήτη" κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση.Επιμέλεια ακροβάτης.
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια
Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα