Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Νέες εμπειρίες από κάθε άποψη στο μάθημα κρουστών την Πέμπτη που πέρασε



Την Πέμπτη πυ πέρασε, μία ακόμα συνάντηηση των μαθημάτων κρουστών πραγματοποιήθηκε στο Πλουμί. Το ταξίδι που έχουμε περιγράψει από εδω συνεχίστηκε, με νέες διαδρομές σ πιο σύνθετα βήματα, που ανοίγουν ακόμα πιο διάπλατα τον κόσμο των κρουστών και δίνουν περισσότερη ικανοποίηση όσο το αποτέλεσμα της ομάδας βελτιώνεται μάθημα το μάθημα.
Αυτή τη φορά η γνωστή ομάδα λοιπόν έκανε βήματα μπροστά, συνδιάζοντας διαφορετικές εκδοχές του ρυθμού, του αποτελέσματος και αγκαλιάζοντας μέσα σε αυτό το όλο και πιο σύνθετο αποτέλεσμα, για πρώτη φορά στις συναντήσεις, και μελωδία, παιγμένη από μουσικά όργανα.

Ωστόσο η συνάντηση της Πέμπτης ήταν ξεχωριστή για ακόμα ένα λόγο. Ήταν επί της ουσίας η πρώτη ημέρα όπου η δραστηριότητα συνέβαινες σε ένα εντελώς γι αυτή νέο περιβάλλον. Το Πλουμί όπως είναι γνωστό από την Πέμπτη που πέρασε άνοιξε τις πόρτες του, κυριολεκτικά και μεταφορικά, με τους περαστικούς να περνάνε και γενικώς τις Αρχάνες να κινούνται στους ρυθμούς των κρουστών, που συναντήθηκαν στο Πλουμί την Πέμπτη το απόγευμα.

Νέες εμπειρίες λοιπόν στα μαθήματα κρουστών, που θα συνεχιστούν την επόμενη Πέμπτη, την ίδια ώρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου