Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Κάτι παίζεται τις καθημερινές στο Πλουμί: τιμοκατάλογος


1.Το Πλουμί λειτουργεί καθημερινά ως καφενείο, χώρος μαθημάτων, δραστηριοτήτων, μουσικών και άλλων γεγονότων. Είναι εκείνος ο χώρος που φιλοξενεί όλα όσα συναποτελούν αυτό που συνολικά περιγράφουμε "Πλουμί project".
2.Η λειτουργία του χώρου καθώς και τα όσα προσφέρει, βασίζεται στην αυτάρκεια και την οικιακή οικονομία.
3.Σε όλες τις στιγμές που ο χώρος είναι ανοιχτός, διατηρεί την ίδια φυσιογνωμία και τρόπο, με τις ίδιες τιμές, χωρίς προσπάθειες κέρδους ή εκμετάλλευσης των γεγονότων που διοργανώνονται σε αυτόν.
4.Ειδικά όσο αφορά στο φαγητό, υπάρχει ειδική μέριμνα στη διατήρηση της ίδιας ποιότητας μακριά από  λογικές μικροκυμάτων και άλλων μέσων που αλλοιώνουν το τελικό αποτέλεσμα, καθώς και στην επιλογή υλικών και προϊόντων εποχής, που  διατηρούν στο ακέραιο τα οφέλη και αυτή την ποιότητα.
5.Το παραπάνω αποτελεί έναν τιμοκατάλογο για τα όσα σταθερά υπάρχουν για όλους εσάς, κάθε μέρα στο Πλουμί. Εκτός από τα όσα περιλαμβάνονται σε αυτόν, περιστασιακά υπάρχουν και άλλες γεύσεις και επιλογές, πάντα διατηρώντας την ίδια νοοτροπία που περιγράφηκε παραπάνω.
 
6. Όπως επισημαίνεται και στον παραπάνω κατάλογο, θα θέλαμε να ξεχωρίσουμε κάποια από τα όσα περιλαμβάνονται σε αυτόν. Πιο συγκεκριμένα, η σπιτική λεμονάδα,για όλες τις εποχές, φτιαγμένη για όλους, απο επιλεγμένα λεμόνια,  το σφουγγάτο, ομελέτα με πατάτες, φρέσκια κάθε στιγμή και κάθε μέρα, το ρακόμελο, φτιαγμένο επί τόπου, πάντα φρέσκο, και ζεστό, σεβόμενο τα συστατικά του, τα βότανα και το τσάι, επιλεγμένα, ζεστά αλλά και παγωμένα, πάντα φρεσκοφτιαγμένα. Για το τέλος, επισημαίνουμε κάτι που δεν περιλαμβάνεται στον παραπάνω κατάλογο, τους μεζέδες: αφήστε μας να αυτοσχεδιάσουμε...εκτός καταλόγου με τα πιατάκια του καφέ επιστρατεύονται, με το αλκοόλ ή και χωρίς αυτό, όπως στα παλιά καφενεία, όλα τα παραπάνω μόνο με 2 ευρώ.

Αυτά και άλλα πολλά, συμβαίνουν καθημερινά στο Πλουμί. Μπορείτε να δείτε το ωράριο του χώρου εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου