Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Μια ανακοίνωση για το πρόγραμμα στο Πλουμί

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα στο Πλουμί, διαμορφώνεται ανάλογα την εποχή, ανάλογα με τα όσα διοργανώνονται σε αυτό. Σε γενικές γραμμές, μετά τον επαναπροσδιορισμό των δραστηριοτήτων και την απεμπλοκή τους από το ωράριο λειτουργίας του χώρου, στο Πλουμί  εβδομαδιαία συμβαίνουν τα εξής:

Την Τετάρτη στις 17:30, διεξάγονται μαθήματα ρώσικης γλώσσας.
Την Πέμπτη στις 17:00, πραγματοποιούνται οι συναντήσεις της μουσικής ομάδας με ρεμπέτικα, με τον Παναγιώτη Καπιζιώνη και το Νίκο Σταματάκη.
Την Παρασκευή στις 19:00 (και για το Φλεβάρη και το Μάρτη στις 18:00), πραγματοποιούνται οι συναντήσεις της μουσικής ομάδας "Γιαβάς-γιαβάς".
Το Σάββατο στις 17:00, πραγματοποιούνται οι συναντήσεις για το "Πλέξιμο και άλλες τεχνικές".

Εκτός από τα παραπάνω, στο χώρο υπάρχουν σταθερά επίσης κάποια ραντεβού: την Κυριακή μετά τις 19:00, πραγματοποιούνται τα γλέντια από νωρίς το απόγευμα, ίσως εκείνη η στιγμή που περισσότεροι άνθρωποι έρχονται ταυτόχρονα σε επαφή με τα όσα συμβαίνουν στο Πλουμί.

Στα παραπάνω, και επιστρέφοντας στις δραστηριότητες, πραγματοποιούνται επίσης σε εβδομαδιαία βάση και μαθήματα λαούτο και μαντολίνο, μαθήματα ελληνικών για αλλοδαπούς καθώς και μαθηματικά για μαθητές γυμνασίου και λυκείου, συναντήσεις που έχουν καθοριστεί κατόπιν συνεννόησης με τους συμμετέχοντες.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το ωράριο λειτουργίας του χώρου ως καφενείο και τα όσα αυτός καθημερινά προσφέρει, λεπτομέρειες για το  οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, αποτελούν τα όσα συμβαίνουν προς το παρόν και αυτή την περίοδο, σε τακτική βάση, στο  Πλουμί.

Αυτό που πρέπει να γίνει σαφές ωστόσο, είναι ότι στα πλαίσια της πάγιας κατεύθυνσης να φιλοξενεί ο χώρος όλο και περισσότερα γεγονότα, δίπλα στα παραπάνω, προστίθενται και έκτακτα γεγονότα, μουσικά και όχι, που ανακοινώνονται ανά περίσταση εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου